Vinter 2013

Vinter 2013

Det har vært en forholdsvis rolig vinter så langt.

 

Julaften, tidlig på ettermiddagen, var husets herre på tur mens husets "kokk" gjorde klart til julemiddag. Etter et par timer kommer de hjem, men jammen meg manglet det ikke en hund. AROG den lille luringen var borte. Og det på selveste julaften. Vi var ikke så veldig bekymret for han, men må innrømme vi tenkte på de stakkarne som eventuelt møtte på han der han vanligvis kommer tøffende som toget. Tenkte vi skulle gi han en liten time. Etter bare et kvarter hører vi utålmodig bjeffing ved døren. Der stod han blid og fornøyd. Jeg er sikker på at han hadde de andre på "radaren" hele tiden! Han gjentok samme prosedyre allerede 4. juledag. Igjen tok det bare et kvarter før han sa fra at han var hjemme igjen og ville inn! Det ble noen dagen i bånd etter dette. Og siden har han holdt seg "i skinnet". :o)

 

Nyttårshelgen tok vi turen opp til hytta. Vi hadde fantaskisk vær (tross snø). I hele 4 dager var alle våre 3 hunder uten bånd. Vi hadde invitert noen vennepar til å feire det nye året sammen med oss. ASENA og CORA var bare glade og lykkelige da våre gjester ankom, men AROG var ikke særlig fornøyd. Jeg må innrømme at jeg er veldig glad våre gjester ikke er redd hunder. AROG ble i løpet av nyttårshelgen døpt om til ARG av våre venner. Litt snodig er det, men det er stort sett menn han reagerer på. Skulle ønske jeg visste hva han tenkte.

 

I februar var Cora og jeg på agilitykurs. Det ble en aktiv helg ja! Cora sov godt i et par dager etterpå. Virkelig gøy. Ser for meg at dette er noe jeg vil prøve igjen.

 

Ellers har våren og forsommeren vært hektisk med mye basket på Tobias.

 

Gleder oss til sommeren virkelig setter inn og ikke minst ferie i Nord-Norge, med fjellturer og fiske.

 

Ha en strålende vår.

 

/Margrethe

Copyright © 2012-2014 Margrethe Monsen - post@asena.priv.no